a

Timeregistrering i komme gå system

Timeregistrering i komme gå system

a

Mobil tidsregistrering på app

Timeregistrering på mobiltelefon

Nem timeregistrering på PC, tablets og mobil app.

Timeregistrering er en effektiv metode til at få et overblik over hvor langtid man bruger på en kunde, en opgave eller i en bestemt afdeling.

Timeregistrering kan foregå via en browser på pc’en, på en tablet eller fra en mobiltelefon. På din PC får du hurtigt et overblik over, hvem der er på arbejde og hvem der er fraværende. Du kan kontrollere om medarbejderens timeregistrering er foretaget korrekt og du kan godkende den.

Hurtigere fakturering med online timeregistrering.

Sandsynligheden for at alle timer bliver faktureret er stor, da man ikke bare “kan glemme” at registrere timer. Timerne kan faktureres hurtigere, da data er tilgængelig med det samme når der er registreret. Medarbejderne skal ikke først bruge tid på at udfylde arbejdssedler og huske at aflevere dem på kontoret – og administrationen slipper for kedelig efterkalkulation på rodede arbejdssedler.

Behovet for mobil timeregistrering er stigende

Vi arbejder mere og mere mobilt, og derfor er nødvendigheden af timeregistrering på mobiltelefonen stigende. Vores komme gå system tilbyder en mobil app, der kan tilpasses medarbejdernes arbejde og opgaver. Applikationen er brugervenlig, nem at betjene, og fungerer på alle smartphones, både iSO og Android.

Udskriv en rapport når som helst

Du kan nemt danne dig et overblik over timeregistreringen i virksomheden. Data kan udskrives når som helst og overføres til Excel hvis du ønsker dette.