Tidsregistrering

Tidsregistrering af medarbejdere – hvad har du behov for?

Har du brug for online tidsregistrering til mange medarbejdere med forskellige overenskomster?

Eller har du brug for en simpel tidsregistrering med sammentælling af arbejdstimerne?

Så er det to vidt forskellige løsninger, du skal kigge efter.

Hvis det ”bare” er sammentælling af timer så kig på DANTIDs stempelure, ellers kan du med fordel læse videre.

Få en fremtidssikret løsning

Tidsregistrering

Tidsregistrering

Tidsregistreringssystemer er mange ting – og kan mange ting. Sørg for at få et system, som er modulopbygget, fremtidssikret, overskueligt og nem at bruge til dagligt.

Dit tidsregistrering software skal være modulopbygget, så du slipper for at betale for software, som du ikke har brug for. Der er jo ingen grund til at betale for overførsel af data til lønsystem eller registrering af tid på afdeling, før det bliver aktuelt.

Din løsning skal være fremtidssikret. Det vil være ærgerligt, tidskrævende og dyrt at skulle skifte til et nyt tidsregistrering program, fordi virksomheden vokser. Eller fordi du måske får behov for tidsregistrering på en app, i stedet for på en PC.

At systemet skal være overskueligt og nemt at bruge til daglig, er selvfølgelig vigtig. Du skal bruge god tid på den rigtige opsætning i forbindelse med opstart og installation. Tiden er givet godt ud i den sidste ende.

En ordenligt og gennemtænkt opsætning, sparer nemt brugerne for 5 minutters arbejde i hverdagen.

Få arbejdstiden beregnet korrekt inden du taster eller overfører til dit lønsystem!

Tidsregistrering af personale

Online Tidsregistrering

At kunne indsætte glemte stemplinger eller at rette i de eksisterende, er en fordel.. Men det vigtigste er trods alt, at løsningen  kan håndtere udregningen af dine medarbejderes arbejdstid.

Det er en selvfølge, men ikke alle systemer klare at beregne korrekt overtid uden en manuel rettelse, inden udbetaling af lønnen. Sørg for at den løsning du vælger kan håndtere beregningen af overtiden i din virksomhed.

Vær sikker på at du kan trække de rapporter, som du ønsker. Kig efter om du kan trække de nødvendige statistikker på fravær. Der er flere ting som du skal være opmærksom på, når du skal vælge det rigtige system til tidsregistrering.

Vær sikker på at din løsning til tidsregistrering af medarbejdere kan håndtere følgende:

 • Forskellige former for overtid.
 • Flekstid.
 • Fravær.
 • Beregning af diverse tillæg.
 • Tidsregistrering af timer på afdeling og ordre.
 • Mulighed for at lave egne rapporter.
 • Mulighed for at eksportere til Excel.
 • Overførsel til lønsystem.
 • Receptionsmodul – hvem er tilstede.
 • Registrering på PC.
 • Registrering på mobilapp.
 • Tidsregistrering på terminal.

Hvad skal jeg så vælge til at håndtere tidsregistrering i min virksomhed?

Du skal vælge en løsning, der kan håndtere alle punkter ovenfor. Løsningen skal kunne sættes op til den enkelte bruger. Systemet skal være modulopbygget – og frem for alt nemt at bruge i dagligdagen.

Hvis du ikke ønsker løsningen installeret på din egen server skal den selvfølgelig også kunne leveres som en hosted løsning.

Skal løsningen installeres på egen server?

Vælger du, at softwaren til tidsregistrering af medarbejdere skal ligge på din egen server, køber du systemet. Du skal så selv sørge for server, opdateringer, backup m.m. Alt det som IT afdelingen tager sig af, eller det du betaler et eksternt firma for at håndtere.

En af fordelene ved at købe sit eget system er, at du slipper for den løbende udgift der er ved den hostede løsning. På den anden side, så skal du også investere i server, vedligehold af server, IT personale, backup software osv.

Har du server og IT personale i forvejen, og har du mange ansatte – kan det være en økonomisk fordel på den lange bane, at købe systemet selv.

Skal det være en hosted løsning?

Vælger du en hosted løsning, ligger systemet på leverandørens server. Du slipper så for investering i IT udstyr og vedligeholdelse af server. Du er også sikker på at der altid bliver taget backup af dine data.

Ved en hosted løsning betaler du et beløb pr. person som er tilmeldt i systemet. I beløbet er der som regel inkluderet en vedligeholdelsesaftale således du altid er sikker på at køre på den sidste nye version.

Du skal i det hele taget ikke tænke på andet end at bruge systemet. Den daglige drift af serveren og vedligeholdelsen af systemet ”har du folk til”.

Flere og flere virksomheder vælger en hosted løsning til online tidsregistrering

Før i tiden var det op ad bakke for en mindre virksomhed at få tidsregistrering i et elektronisk system. Investeringen var simpelthen alt for stor i forhold til antallet af medarbejdere. Det er det ikke længere. I en hosted løsning betales nemlig kun for de ansatte som oprettes i systemet.

Stadig flere af de større virksomheder vælger også en hosted løsning. De vil gerne slippe for omkostningerne ved selv at have en server stående. Vælger de en hosted løsning, slipper de for driften, vedligeholdelsen, opdateringerne og den daglige backup. Væsentlige faktorer, både økonomisk og tidsmæssigt.

Online demo af Astrow Web løsningen

Tidsregistrering af medarbejdere

Tidsregistrering i Astrow Web

Ønsker du en online demo, en snak om de forskellige muligheder for tidsregistrering
– eller et besøg, så kontakt os.

Enten på telefon 3677 3822 eller på mail: dantid@dantid.dk

Astrow bruges dagligt til online tidsregistrering hos mere end 800 tilfredse kunder. Kunderne er den bedste garanti for at systemet er gennemtestet og kan levere overblik og korrekte arbejdstider til dit lønsystem.

Astrow kan fås på flere sprog og er solgt til flere tusinde kunder i Europa, gennem vores leverandør AMANO.

Prøv DANTIDs tidsregistreringssystem gratis i 30 dage