Tidsregistreringssystem

Tidsregistreringssystem – nem og hurtig tidsregistrering af medarbejdere

Tidsregistreringssystem - til store og små virksomheder

Tidsregistreringssystem

Det klarer Astrow Web tidsregistreringsystem med garanti. Astrow systemet håndterer overtid, flekstid, ferie og andet fravær. Gennemskuelig og let anvendelig er nøgleordene for arbejdstidsregistrering. Systemet kan betjenes af brugeren uden først at skulle igennem en langvarig uddannelsesproces.

Astrow Web består af flere forskellige moduler:

Moduler Tidsregistreringssystem som hosted løsning. Fra kr. 275,- om måneden.  Tidsregistreringssystem som hosted løsning
eller på egen server
Komme gå registrering * *
Beregning af flekstid * *
Beregner alle typer overtid * *
Registrering på afdeling / ordre *
Overførsel til lønsystem *
Fravær og statistikker * *
Fremmøde oversigt *
Rapport generator * *
Timeregistrering på projekt *
Overførsel til Excel * *
Registrering på Mobil /Tablet * *
Registrering på skærm * *
Registrering på terminal * *


Tidsregistreringssystem med egen definerede rapporter

I Astrow systemet er der mulighed for at definere egne rapporter. Du får en overskuelig oversigt over timerne på de enkelte medarbejdere og afdelinger. Valgfri information om visning af komme gå registrering samt forskellige opsummerede konti som ferie, fleks og overtid.

Mulighed for at overføre data til lønsystem, det sparer tid og eliminerer fejlindtastninger. Astrow tidsregistreringssystem holder styr på alt fravær. Ferie- og fraværsregnskab kan håndteres på flere konti med fuld historik.

Tidsregistrering af medarbejdere per afdeling

Hvis man vælger modulet “kostcenter” kan der registreres tid i de forskellige afdelinger eller på bestemte opgaver. Dette giver mulighed for at følge op på virksomhedens omkostninger og giver et bedre faktureringsgrundlag

tidsregistreringssystem

Astrow tidsregistreringssystem – få overblik og spar tid

Receptionsmodul

Smart receptions/meddelelsesmodul, med mulighed for både at se komme gå registrering, samt tekstediteret fraværsårsag eller anden meddelelse efter eget valg. Lampetableau med flere forskellige farver for fravær og tilstedeværelse.

Tidsregistrering af medarbejdere på terminal

Til ASTROW tidsregistreringssystem leveres registreringsterminal IT 300, hvor der kan benyttes forskellige typer af medier. Magnetkort, berøringsfrie TAG’s eller med fingergenkendelses læser. Terminalen installeres i virksomhedens TCP/IP baserede netværk. IT300 terminalen leveres af Amano.

Tidsregistrering af medarbejdere via PC, tablet eller app

ASTROW tidsregistrering kan tilbyde komme gå registrering i browser direkte fra medarbejderens PC, på tablet eller fra app. Hvis registreringen foretages på mobiltelefonen, er det muligt at se hvilken adresse registreringen er foretaget på.

Tidsregistreringssystem - som en hosted løsning

Tidsregistreringssystem – som en hosted løsning

Tidsregistreringssystem kan anvendes af både små og store virksomheder

Astrow tidsregistreringssystem kan installeres på egen PC eller server. Ønsker man ikke at installere løsningen på egen server, kan systemet køres som en cloud løsning.

Tidligere var det alt for dyrt for de mindre virksomheder at anskaffe et tidsregistreringssystem. Det er det ikke længere. Med en hosted løsning, kan virksomheder helt ned til 5 personer med fordel anskaffe sig et komme gå system.

Her kan du læse mere om de overvejelser som kan gøres når man skal vælge et tidsregistreringssystem – og om man skal vælge at installere på egen server eller vælge en cloud løsning.

Slip for backup og anden vedligeholdelse

Fordelen ved en hosted løsning er bl.a. at backup og anden systemvedligeholdelse klares automatisk. Prisen for tidsregistreringssystemet holdes nede, fordi der kun betales for de medarbejdere, der bruger løsningen.

Vil du have et hurtigt kig på tidsregistreringssystemet?

En online demo behøver kun at tage 5 – 10 minutter. Kontakt os gerne på telefon 3677 3822 eller på mail:
dantid@dantid.dk

Astrow leveres af den markedsførende virksomhed AMANO.

Prøv DANTIDs tidsregistreringssystem gratis i 30 dage