Scoringsanlæg

Scoringsanlæg til sport med nem betjening og montering

Vi har scoringstavler til alt slags sport, blandt andet:

  • Basketball  –  Håndbold – Badminton – Fodbold
  • Vollyball – Ishockey – Vandpolo – Tennis
Måltavle

Måltavle fra DANTID

Alle vores scoringsanlæg er med indbygget sirene og med ciffer af LED lysdioder

For vores måltavle er det kendetegnende at tid, scoring og eventuelle fejl vises tydeligt med LED display. Den indbyggede sirene kan enten aktiveres manuelt eller automatisk, når f.eks. kampen er slut. Der medfølger monteringskit til indendørs montering af vores scoringstavle.

Måltavle med betjeningsvenlig kontrolpult

En scoringstavle styres fra en betjeningsvenlig kontrolpult med forprogrammerede regler og udskiftelige tastaturskabeloner. I displayet på kontrolpulten ses det samme som vises på resultattavlen.

Både displayet i kontrolpulten, de forprogrammerede regler og de udskiftelige tastaturskabeloner, er med til at lette betjeningen betydeligt for brugeren. Som standard er der regler fra fire valgfrie sportsgrene med mulighed for udvidelse hvis det ønskes.

Vores scoringstavle kan betjenes via en trådløs kontrolpult

Kontrolpulten kan leveres med fast kabel, eller man kan vælge at anvende trådløs kommunikation mellem scoringstavle og kontrolpult.

Yderst holdbar resultattavle

En resultattavle skal være holdbar. Fælles for vores resultattavler er, at de alle er konstrueret med en aluminiumsramme, som er yderst holdbar. Fronten er lavet af polycarbonat, som gør anlægget holdbar overfor bolde. Vores resultattavle monteres ved hjælp af glideskinner, som monteres direkte på væggen.

Altid kvalitets tavler fra vores svenske leverandør Westerstrand

Vores resultattavle er solgt til skoler og sportsklubber i hele landet. Vores leverandør er svenske Westerstrand, som har leveret scoringsanlæg til hele Europa i over 30 år.

Brochure på måltavler

S868-LED190-250-BASIC (pdf)

S8630A-BASIC-LED250 (pdf)

S855A-LED300 (pdf)

Prøv DANTIDs tidsregistreringssystem gratis i 30 dage